"Искрите на отмъщението" - 1 Епизод, Джесур спасява Сюхан от пропастта
Administrator
(3 гласа, оценка 4.67 от 5)
Оценка на читателите: / 3
Слаба статияОтлична статия 

 

 

В главата на Джесур Алемдаролу, който пътува с автомобила си от Истанбул към селцето Корлуда, има създаден план за отмъщение, заради похищението на баща му. Изведнъж на пътя му се оказва кон с ездачка, които галопират към пропаст. Джесур, рискува живота си, скача и спасява момичето.Така се запознават Джесур и Сюхан.

Джесур научава, че Сюхан е дъщеря на Тахсин Корлуда, неговия враг. Той решава да удари врага си по слабата му точка.

Сюхан е добре възпитана жена, която е създала своя марка. До срещата си с Джесур, Сюхан е била уверена, че ще се омъжи за Бюлент и ще живее щастливо и благополучно. От момента, когато Джесур стъпва в Корлуда, животът на Сюхан се преобръща.


Единственото желание на Тахсин Кордула е да стане дядо. Това положение стресира сериозно по-големия брат на Сюхан Корхан.

Жената на Корхан Джахиде, е жадна за власт и пари. Няма нещо, което да не може да направи, за да се докопа до наследството на Тахсин Корлда. Тя е готова да убие и Сюхан. Сега тя е нейната цел.

На Джесур му става ясно, че Тахсин, освен че се бои за живота на дъщеря си, той има още една причина, която го кара да се страхува.Но коя е тя?

Произшествието, което ще се случи на тържеството по случай рождения ден на Тахсин Корлуда ще промени съдбата на всички и ще повдигне леко завесите около тайните на семейство Корлуда...

Джесур и Сюхан се гледат като котка и мишка. Но засега те имат различни цели, Сюхан мисли за любимия си Бюлент, а Джесур за своето отмъщение...

loading...

 

 
loading...