Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


Понеделник, 20 Май 2019 13:18

"Вътрешен човек" - нов сериал от 3 юни по bTV

Написал статията  Administrator
Оценете тази статия
(0 гласа)
Administrator

 

bTV започва излъчването на нов сериал от 3 юни. Веднага след "Сълзи от Рая", в 21 часа ще стартира транслирането на турската лента "Вътрешен човек". Сериалът ще върви от понеделник до четвъртък.
В главните роли са Чаатай Улусой и Арас Буулут Ийменли.

Сюжет на "Вътрешен човек"

Сарп Йълмаз става първи по успех във випуска. В академията също учи и брат му Мерт, който преди години бива отвлечен. След въпросното отвличане Мерт продава носни кърпи на улицата. Успява да се спаси от тази съдба и постъпва в академията благодарение на Мелек, която нахлува в живота му. Завършва академията втори по успех след брат си Сарп, за чието съществуване дори не подозира.


Майката на Сарп – Фюсюн живее в беден квартал и работи в гостилница, която е нарекла на малкия си син Умут, който е отвлечен и за който не спира да страда. Опитва се да забрави мъката си като осиновява момиче на име Ейлем, което на 12 години губи родителите си при катастрофа. Ейлем винаги е била кротка и никога не е създавала проблеми на Фюсюн.

Ейлем и Сарп израстват заедно и са като истински брат и сестра. Завършва университет и работи като журналистка. Баща им Метин е шофьор на камион. Той бива принуден да поеме вината за убийството на осем човека. Това злодеяние всъщност го е извършил Джелял Думан. Метин бива вкаран в затвора и това преобръща нагоре с краката живота на семейството му. Полицията слага белезниците на ръцете му пред Сарп и Умут, като този спомен ги травмира завинаги. След като Метин влиза в затвора, отвличат Умут. Връзката между братята прекъсва, но въпреки това двамата избират да постъпят в академията и след години без да подозират се намират в едно и също училище.


Последно променени от Понеделник, 03 Юни 2019 12:39

loading...

Adsterra