СТРЕЛЕЦ-2016
Administrator
(20 гласа, оценка 3.90 от 5)
Оценка на читателите: / 20
Слаба статияОтлична статия 

 

Хороскопът за 2016 г. за Стрелци ни казва, че е време за изграждане на мостове с хора, които ще им бъдат необходими и ще имат голямо влияние в живота на самите Стрелци, или дори ще станат част от техния живот. Между другото, има голяма вероятност през август или септември 2016 г. Стрелец да се събере с любимия си човек и да му предложи да укрепят връзката си с бракосъчетание или венчавка. За силата на виталността в годината на Дървената Коза ще допринесе и нежеланието на Стрелец да стои на едно място. Този човек при всички ситуации ще се стреми да предприеме пътуване и да посети страна, която отдавна е мечтал да посети.

КАРИЕРА

Казано честно, Стрелец през 2016 г. няма да бъде твърде склонен към повишаване на своя конкретен статус. Разбира се, от негова страна ще има опити да промени хода на събитията и да смени. работното си място за такова, където хората от този Зодиакален знак ще бъдат повече ценени и разбирани, но съвсем не всеки такъв опит ще завършва с успех. По-често Стрелците ще бъдат принудени да се връщат назад на мястото, където са работили и преди. Свежо решение от страна на този човек ще бъде опитът да постъпи в университет или да запише курс за повишаване на квалификацията си, за да има възможност да си намери прилична работа в най-близко бъдеще. Между другото, като се започне от септември 2016 г., Стрелец го очаква трудно време, когато ще зачестят конфликтите в колектива и този човек ще се чувства изключително неудобно, дори ще започне да мисли за напускане на работа. Важно е да се задържи за известно време и вече към нова година тези отношения ще се подобрят, или в крайна сметка, колегите ще се споразумеят за неутралитет.

фИНАНСИ

Не може  да се каже, че годината на Дървената Коза ще позволи на Стрелец да забогатее, но приятни изненади от това време може да очакват. Хороскопът за 2016 г. за Стрелец с голяма вероятност прогнозира запознанство на човека от този знак от Зодиака с обезпечена личност, която влюбвайки се в Стрелец, ще може да реши всички негови финансови проблеми. Но това е по-характерно за самотните личности, които ТЪРСЯТ своята съдба, а Стрелците, които имат сключен брак ще изпитват недостиг на средства, поради което ще бъдат принудени да търсят пари на заем. В този случай тяхна голяма надежда ще бъдат роднините, които ще се появят в най-подходящия момент и ще помогнат на Стрелци да не попаднат в капана на кредитите. Между другото, в периода от април до юли вероятността да спечелят от лотарията или да ударят джакпота в тотото, нараства многократно. Най-важното е да вярват в себе си и успехът непременно ще дойде. Краят на годината може да се отбележи със скъп подарък, който ще направят на Стрелец близките му хора, или ще получи известие за част от наследство, собственик на част от което може да стане и този човек.

ЗДРАВЕ

Ако Стрелец не желае да постъпи в болница, до средата на годината той е трябва да се научи по-грижливо да се отнася към собственото си здраве и да не се подлага на опасности. Главната опасност идва от начина на хранене. Хороскопът за 2016 г. за Стрелец ни предупреждава за важността да се следи храната, която употребява Стрелец като гъби, консервирани храни и екзотични ястия. Става дума за това, че хранителното отравяне може да застраши дори живота на този човек, да не говорим за здравето. Не по-малко опасно може да бъде и алкохолното отравяне, защото Стрелци често пъти са доста неумерени в употребата на спиртни напитки. От началото на годината си струва също така, да се следи и за състоянието на костите. Костнатасистема и ставите може да се възпалят следствие на артрит, което ще стане причина и за вирусна инфекция. Освен това, недостигът на калций в организма може да се отрази и на това, костите да станат по-крехки и чупливи, което означава, че може да се увеличи и вероятността от фрактури, което също не трябва да се допуска.

МЪЖЪТ СТРЕЛЕЦ

За мнозина от околните хора мъжете Стрелци с идването на 2016 г. коренно ще се променят и ще станат по-сдържани, по-сговорчиви и верни. Този човек най-накрая ще обърне внимание на семейството и на децата си, ще направи всичко за подобряване на бита. Хороскопът за 2016 г. за мъжете Стрелци ни казва, че много от тези хора ще станат по-сериозни и ще си намерят работа, която им харесва, и която ще бъде близо до дома им, ще престанат да пътуват по света, за да печелят. През втората половина на годината ще има добро стечение на обстоятелствата, които непрестанно ще съпровождат тези хора. Появилото се шесто чувство у тях ще позволи на Стрелци да станат много по-добри.

ЖЕНАТА СТРЕЛЕЦ

Представителките на знака Стрелец през цялата година ще бъдат твърде емоционални, което може да им пречи при изграждане на връзки с околните, но на сексуалната енергия на тези дами могат да завиждат всички. Именно благодарение на своята сексуалност жените Стрелци ще постигат своето и ще си пробиват път към върховете на славата. Хороскопът за 2016 г. само предпазва тези жени от прелюбодеяние, защото в този случай тайните срещи могат да бъдат разкрити и тогава на тези дами няма да им бъде лесно. В средата на годината има риск да попаднат в болница със сериозно заболяване, което означава, че през пролетта трябва да се положите на пълно изследване на организма.

 

 
loading...