Ева и Адам

Списание за филми и забава

  • Увеличете шрифта
  • Шрифт по подразбиране
  • Намалете шрифта


МОЖЕ ЛИ ДА ОТСЛАБНА, АКО ЗАПОЧНА ЗА ВТОРИ ПЪТ ДИЕТАТА НА ДЮКАН?
Дискусията е стартирана от Margi , на 01 Септември 08:31

 

Често водя спор с приятели, ако прекъснеш диетата и я забочнеш отново след време, дали ще има фект? Какви са вашите впечатления, спеделете!

Отговора
Трябва да сте член на групата, за да можете да публикувате отговори.
Margi
Смело мога да кажа, че и при второто започване на диетата на Дюкан се свалят килограми.
Събота, 24 Ноември 2012 10:24
 
Bella
Разбира се,че има, само че отслабването не е така драстично както първия път.
Събота, 17 Март 2012 10:09
 
stefani
Pepi, мога надълго и нашироко да разкажа колко болести си навлякох с тази диета, но ще бъда кратка защото всеки сам избира за себе си здраве или диети! Направих лекия вариант и имах невероятен ефект за много кратко време 10 кг за 2 седмици, след което отключих тиреотоксикоза - косата ми се свличаше, ноктите ми се цепеха. Ендокринологът ми потвърди, че причината е диетата. Спазвах стриктно всички правила и необходими храни. Пиех големи количества вода, за да се прочиства кръвоносната система от мазните шлаки, които се отделят. Всичко това изобщо не ме предпази и години наред се мъчих да се възстановя от проблемите, които си причиних в желанието да запазя младежки стройно тялото си.
Истината е в умереното спортуване и намаляване количеството приемана храна, но без диети. Имам същия ефект и не е необходимо да се опитвам да задържам с още усилия и труд постигнатото снижение на килограми, просто съм в добра форма без диета, но доста внимавам какво приемам. Например забравих шоколада и тортите и открих отново сладостта и полезността на плодовете:) без да качвам килограми.
Четвъртък, 03 Ноември 2011 19:51
 
Pepi
Pepi,
Стефани, ти правила ли си диетата на Дюкан? Защо да има убийствени странични ефекти?
Събота, 22 Октомври 2011 08:40
 
stefani
Ефект от диетата на Дюкан има,но не бива да се пренебрегва факта, че тя има и убийствени странични ефекти, ако мога така да нарека болестите до които води!
Петък, 21 Октомври 2011 22:13
 
Margi
Който я е правил втори път и е имал успех, нека да сподели.
Четвъртък, 01 Септември 2011 08:32
 

loading...

Adsterra